Nyomtatás

Belvárosi Menza - Étterem a Belvárosban

Amióta átvette a SAP Kft. a Belvárosi Menza üzemeltetését, az új kínálat és az új szakácsok felvétele mellett a legnagyobb figyelmet arra fordítjuk, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyük az éttermet.
A jelenlegi helyzethez igazodva új kiszolgálási rendet alakítottunk ki.

Az éttermet környezetkímélő, természetes nano ezüst alapú fertőtlenítőszerrel rendszeresen fertőtlenítjük, amellyel az érintésmentes kézfertőtlenítőink is fel vannak töltve, így azok nemcsak hatékonyabbak, de egyben vendégeink kezét is kímélik.

A kötelező maszkviselés se jelentsen akadályt! Ha esetleg otthon felejtette a maszkot, mi biztosítjuk ezt számára.

Fontosnak tartjuk, hogy immunrendszert erősítő ételekkel is vigyázzunk vendégeink egészségére!

Várjuk kedves vendégeinket a Mártírok tere 5. szám alatt, a SavariaMozi hátsó bejáratával szemben, az Uránia udvarban hétfőtől péntekig 10.30-15.00 óráig, szombaton 10.30-14.00-ig.

Ha a házhoz szállítást választja, akkor 9 órától 13 óráig, a 06-94/511-348-as telefonszámon vagy a www.belvarosimenza.hu weboldalunkon adhatja le megrendelését.

Honlapunkon nagyon gyorsan és könnyedén állíthatók össze akár a' la carte rendelések választható körettel, üdítővel és természetesen a menük is megrendelhetők azonnali kiszállítással.

Bízunk abban, hogy hozzá tudunk járulni az egészségéhez és nem utolsó sorban egy kis gasztroélménytis tudunk Önnek nyújtani.

Szombathely egyik legszélesebb ételkínálatával, a belváros szívében várjuk szeretettel!

Vállaljuk akár 100 fős családi vagy céges
rendezvények lebonyolítását
• esküvő • szülinap • állófogadás• osztálytalálkozó • ballagás
Ha pedig rendezvényéhez keres cateringet,bízza ránk a hidegtálak
és meleg ételek elkészítést!

Ajánlatkéréshez itt ér el minket:+36 30 880 1362