Belvárosi Menza Étterem

Hagyományos magyar fogások, házias ízek, négyféle menü és változatos napi ajánlat, közel 50 féle étel a kínálatban. Újdonságként már vegán menü is rendelhető! A Fő tértől 100 méterre az Uránia udvarban parkolási lehetőséggel és akár 120 fő befogadására alkalmas vendégtérrel várjuk.

GYORS – FRISS – FINOM.

Legyen a vendégünk, szeretettel várjuk a Belvárosi Menzán! Naponta körülbelül 50 féle ételt kínálunk, a választék az évszaknak megfelelően alakul.

Ételeink zóna adagban is elérhetőek, ez a lehetőség a mai étkezési szokásokat figyelembe véve pozitív fogadtatásra talált.

Külön öröm számunkra, hogy minden korosztály, illetve minden társadalmi réteg számára megfelelő íz világú ételt tudunk nyújtani mind minőségben, mennyiségben és ár-érték arányban.

Éttermünkben lehetőség nyílik üzleti megbeszélések, találkozók lebonyolítására. Minden nap négy féle, kétfogásos menüt kínálunk a napi étlapunk mellett.

ÚJDONSÁGUNK !!!

VEGAN menü az étlapon

(keresse.” heti menü” alatt)

 

Garantáljuk, hogy ételeink 90 %-át azonnal fogyaszthatják kedves vendégeink. A többi fogásra pedig (frissensültek pl.) garanciát vállalunk, hogy akár a csúcsidőben maximum 10 percen belül elkészítjük.

Cégünk vállalja csoportok étkeztetését, vállalati illetve családi ünnepségek lebonyolítását - akár kitelepüléssel is több száz főig.

Munkatársaink egy jól összeszokott csapatban igyekeznek minden nap udvarias kiszolgálással, házias ízekkel kielégíteni a hozzánk betérő minden kedves vendégünk igényeit.