A Szombathelyi Belvárosi Menza Önkiszolgáló Étterem több, mint tizenhét éves helyi szakmai tapasztalattal rendelkezik, és jelentős szerepet tölt be Szombathely „Fast Food” típusú vendéglátásában. A Fő tértől mindössze 100 méterre találnak ránk az Uránia udvarban, ahol már az étterem előtt lehetősége nyílik vendégeinknek a parkolásra.

Több mint 250 m2 várja kedves vendégeinket, ahol egyszerre 100 - 120 főt tudunk vendégül látni.

Naponta körülbelül 50 féle ételt kínálunk, a választék az évszaknak megfelelően alakul.

Ételeink zóna adagban is elérhetőek, ez a lehetőség a mai étkezési szokásokat figyelembe véve pozitív fogadtatásra talált.

Külön öröm számunkra, hogy minden korosztály, illetve minden társadalmi réteg számára megfelelő íz világú ételt tudunk nyújtani mind minőségben, mennyiségben és ár-érték arányban. 

Éttermünkben lehetőség nyílik üzleti megbeszélések, találkozók lebonyolítására. Minden nap négy féle, kétfogásos menüt kínálunk a napi étlapunk  mellett.

ÚJDONSÁGUNK  !!!

VEGAN menü az étlapon

(keresse.” heti menü” alatt)

 

Garantáljuk, hogy ételeink 90 %-át azonnal fogyaszthatják kedves vendégeink. A többi fogásra pedig (frissensültek pl.) garanciát vállalunk, hogy akár a csúcsidőben maximum 10 percen belül elkészítjük.

Cégünk vállalja csoportok étkeztetését, vállalati illetve családi ünnepségek lebonyolítását - akár kitelepüléssel is több száz főig.

Munkatársaink egy jól összeszokott csapatban igyekeznek minden nap udvarias kiszolgálással, házias ízekkel kielégíteni a hozzánk betérő minden kedves vendégünk igényeit.